Austrheim perspektiv 1.jpg

Klatrehall Austrheim

Klatrehall Austrheim

Prosjektbeskrivelse

 

Den nye klatrehallen inneholder permanent tilgjengelig utvidet klatrevegg,buldrevegg, barneklatrevegg og styrkerom over 2 etg.

Klatrehallen er i dette forslaget tenkt som avlukker med forskjellige typerruter og vanskelighetsgrad, men om ønskelig er det selvfølgelig mulig med ett stort rom, dette kan uansett vurderes på et senere stadie. Fordelen med et båssystem er at flere brukere kan holde på samtidig, dvs. den organiserte idretten kan holde på samtidig som enkeltbrukerne. Dette er en stor styrke.

I andre etasje av klatrehallen er det en mezzanin som primært fungerer som overbygg over gangsonen, men den kan også brukes som oppholds og pauseareal mellom øktene.


Prosjektnavn                     Klatrehall Austrheim

Plassering                           Årås

Omfang                               250 m2

Rolle                                     Arkitektur

Kunde                                  Austrheim IL

Samarbeidspartnere          -

Prosjektleder                      Anders S. Eide

Team                                    Laura Fröhlich, Thomas Pfeffer, Fredrik Barth                                                                                                                                                                         


1.jpg
Austr..jpg
Austr.2.jpg
Austr.3.jpg
Austr.4.jpg