Røkke fristet av Bergensprosjekt

I dagens BA kan man lese om vårt siste prosjekt på Dokken; Megakosmene.  Megakosmer er store tanker som gjør det mulig å gjennomføre studier av større organismer under naturlige forhold. Megakosmene muliggjør å forske under kontrollerte betingelser slik at man kan få mer innsikt i hvordan økosystemer fungerer, og ikke minst varierer, under forskjellige fysiske og kjemiske forhold. Dette betyr at man kan heve temperaturen i tanken med +1 C og måle konsekvensene i et kontrollert miljø.   Les hele saken i BA her  eller kjøp papiravisen   Se flere bilder fra prosjektet her

I dagens BA kan man lese om vårt siste prosjekt på Dokken; Megakosmene.

Megakosmer er store tanker som gjør det mulig å gjennomføre studier av større organismer under naturlige forhold. Megakosmene muliggjør å forske under kontrollerte betingelser slik at man kan få mer innsikt i hvordan økosystemer fungerer, og ikke minst varierer, under forskjellige fysiske og kjemiske forhold. Dette betyr at man kan heve temperaturen i tanken med +1 C og måle konsekvensene i et kontrollert miljø.

Les hele saken i BA her eller kjøp papiravisen

Se flere bilder fra prosjektet her

Anders Sletten Eide