Personvernerklæring

Personvernerklæring

Hvem vi er

Bedriftsnavn: VILL URBANISME AS
Organisasjonsnummer: 920 486 592 MVA
Nettsted: www.villurbanisme.no
Adresse: C. Sundts Gate 37 Mowinckelgården, 5004 Bergen
Epost: mats@villurbaisme.no
Telefon: +47 922 66 968
Nettstedet er utviklet på Squarespace


Analytics-informasjon

Squarespace bruker analysverktøy for å hjelpe oss med å måle trafikk og brukstrender for nettstedet vårt. Disse verktøyene samler inn informasjon som er sendt av nettleseren din som en del av en forespørsel om nettsider, inkludert nettsidene du besøker, nettleser-tilleggene dine og annen informasjon som hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt.


Informasjonskapsler (cookies)

Squarespace og våre andre tjenesteleverandører kan bruke informasjonskapsler (både økt cookies og vedvarende informasjonskapsler) for å analysere trender, administrere nettstedet vårt, spore bevegelsene dine rundt på nettstedet vårt, bedre forstå hvordan du samhandler med nettstedet vårt, avgjøre interesse for bestemt innhold og overvåke aggregatbruk av besøkende og online trafikkruting. Vi kan motta rapporter basert på bruk av disse teknologiene av disse selskapene på individuelt og aggregert grunnlag. Du kan kanskje instruere nettleseren din ved å endre alternativet, for å slutte å godta informasjonskapsler eller å spørre deg før du godtar en informasjonskapsel fra de elektroniske tjenestene du besøker. Du kan også fjerne vedvarende informasjonskapsler ved å følge webleserens hjelpefiler. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du imidlertid ikke bruke alle deler av nettstedet eller all funksjonalitet på nettstedet vårt. Squarespace og våre andre tjenesteleverandører kan også bruke "pixel-tagger", "web beacons", "clear GIFs", eller lignende midler i forbindelse med våre Site og HTML-formaterte e-postmeldinger, for blant annet å spore handlinger av brukere, for å bestemme suksess for markedsføringskampanjer og å kompilere aggregerte statistikker om bruks- og svarfrekvenser for nettstedet. Denne informasjonen er samlet anonymt, på en måte som ikke personlig identifiserer deg.

Google Analytics

  • Vi ønsker å tilby brukeren våre gode og relevante nettsider. Det er derfor viktig for oss å få tilgang til informasjon om brukermønsteret til de som bruker nettstedet. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

  • For å kunne analysere bruksmønstrene, sendes informasjonskapsler til Google Analytics. Brukernes IP-adresser blir anonymisert. Google sine nettsider gir en forklaring på hvilke informasjonskapsler som benyttes til hvilke formål.

  • Disse Google Analytics informasjonskapsler benyttes på nettstedet:
    __utma
    __utmb
    __utmt


Vi samler ingen informasjon om besøkende på våre sider gjennom skjema eller lignende. Av den grunn lagres eller deles heller ingen informasjon med andre. Foruten analyse av besøk på siden, som nevnt ovenfor, foregår det ingen annen informasjonsinnhenting på siden

Generelt